Dé partner voor de installateur

recente projectendirect contact

Specialisten

Doordat wij gespecialiseerd zijn in ventilatietechniek, zijn wij in staat om projecten van hoogwaardige kwaliteit af te leveren. Ons onderscheidende vermogen zit ‘m daarnaast in de aandacht die wij in onze projecten stoppen. Het zit in ons DNA om altijd de beste te willen zijn en daarnaast kunnen wij door onze expertise het meest specialistische werk maken. Hierdoor zijn wij actief in uiteenlopende projecten: van musea en ziekenhuizen tot aan projecten in de retail, die veelal intensief en bewerkelijk zijn.

Service & kwaliteit
op hoog niveau

Ervaring

Onze ventilatie-afdeling heeft ruim 40 jaar ervaring in de ventilatietechniek. De grote hoeveelheid kennis binnen ons team maakt ons onderscheidend. We hebben de afgelopen jaren enorm veel uiteenlopende projecten gemaakt met elkaar: van het installeren van honderden winkels tot grote toonaangevende musea en diversen medische instellingen. Onze missie is om deze kennis over te dragen op de nieuwe generatie en hier zijn wij al volop mee bezig.

Persoonlijke aanpak

Ons team heeft door onze jarenlange ervaring veel contacten opgebouwd in de installatiewereld. Door alle projecten naar tevredenheid af te ronden en onverwachtse problemen altijd direct op te lossen, hebben wij een goede en betrouwbare naam opgebouwd. Goed contact met onze opdrachtgevers is belangrijk, waarbij het voor ons een must is om gemaakte afspraken na te komen.

Duurzaamheid

Sinds de start van ons bedrijf voeren wij al een volledig elektrisch assortiment binnen onze afdeling verhuur. Dit is en blijft de toekomst. Maar duurzaamheid gaat naar ons idee verder dan elektrische machines. Het gaat ook over de rest van de keten. Het minimaliseren van afvalstromen, het scheiden van afval en het minimaliseren van transportuitstoot; het draagt allemaal bij aan een duurzame bedrijfsvoering. Binnen VHS grijpen we elke kans aan om verder te verduurzamen. Vanaf begin 2023 beschikken wij over een gasloos pand, wat onze duurzame bedrijfsvoering alleen nog maar meer benadrukt.

actueel

Altijd op de hoogte bij VHS!

VentilatieVerhuur

WhatsApp

Vanaf nu zijn we ook bereikbaar via WhatsApp, middels ons vaste telefoonnummer: 0348-408311. Wij staan op werkdagen van maandag t/m vrijdag...

lees verder

partners aan
het woord

“Wij werken graag met VHS omdat we altijd zekerheid hebben van kwaliteit. Daarnaast zijn het ook fijne mensen om mee te werken.”

 

Dennis de Hoop
Waterman

“Voor ons als installateur is de samenwerking met VHS ideaal. VHS regelt hun werken van A tot Z en over steigers en/of hoogwerkers hoef je dan niet na te denken. Tevens hebben ze alles wat de wij nodig hebben om werken op hoogte veilig uit te kunnen voeren.”

 

J.P.G. Bergstra
Projecttechnieker wtb
Kuijpers Service B.V.

“VHS is een bedrijf waar je als aannemer op kunt rekenen, doordat VHS zijn afspraken nakomt. Plus dat de monteurs vakbekwaam zijn en ‘kan niet’ is niet aan de orde bij VHS. Kortom, VHS denkt mee en maakt waar BAM om vraagt. Zo zorgen wij dat de opdrachtgever tevreden is!”

 

Martin Coot
Montageleider
BAM

“Ik werk voornamelijk met VHS Ventilatie samen in een ziekenhuisomgeving. Ik ervaar dit als zeer prettig. Waar dit bedrijf in uitblinkt is dat ze: verstand van zaken hebben, vakkundig en netjes te werk gaan. En daar bovenop: altijd meedenken in oplossingen, goed communiceren en snel kunnen schakelen. Kortom, een zeer prettig bedrijf wat mij echt ontzorgt en wat ik iedereen kan aanraden.”

 

Walter Koops
Projectleider
Amsterdam UMC

“Building Services Amersfoort heeft samen mogen werken met VHS Ventilatie bij o.a. het Via Hotel te Diemen. VHS en zijn medewerkers begrijpen als één van de weinige bedrijven wat het begrip samenwerking en ontzorgen betekend. Door de zeer korte voorbreidingstijd en de wijzigingen tijdens de bouw was dit een lastig project voor iederen. Door de grote zelfstandigheid en kwaliteit heeft VHS er niet alleen voor gezorgd dat we op tijd klaar waren, maar dat ook de kwaliteit van de zichtwerkinstallaties op een hoog niveau is opgeleverd.”

 

Gerben van Pelt
Senior Projectleider
BS

“Voor mij is VHS een fijn bedrijf met mensen welke hun vak goed verstaan. Ze leveren kwaliteit en zijn daarbij zeker ook flexibel. Ik ken VHS al van af het begin en heb altijd zeer prettig met ze samen gewerkt. Ook bij de afdeling Verhuur weten ze goed in te spelen op de vragen en belangen van de klant. Een top bedrijf met leuke en vriendelijke werknemers.”

 

Arnold van der Leeden
Projectleider
Warmtebouw

Recent werk

De projecten die wij uitvoeren zijn zeer divers, maar draaien altijd om kwalitatief hoogwaardige ventilatiesystemen. Van hotels tot aan grote winkelcentra en van ziekenhuizen tot aan Schiphol; de specialisten van VHS leveren overal vakwerk af.

Samsung

Opdrachtgever: Waterman Installatietechniek
Type werkzaamheden: Nieuwbouw

Scheepvaart museum

Opdrachtgever: Kuijpers installaties
Type werkzaamheden: Div. werkzaamheden

Hotel Diemerhof

Opdrachtgever: Building Services
Type werkzaamheden: Renovatie

Heremalerhof

Opdrachtgever: Kuijpers installaties
Type werkzaamheden: Nieuwbouw

ICI Paris

Opdrachtgever: Spie Retail
Type werkzaamheden: Nieuwbouw

Advies op maat?

Heb je een vraag, of een uitdagende klus en wil je even overleggen met één van onze medewerkers?
Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Ambitie om
de beste te worden?

 

Kom werken bij VHS! Ons bedrijf groeit en daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe talenten die ons gezellige team willen komen versterken. Omdat wij een erkend leerbedrijf zijn, bieden we ook werk-leertrajecten aan én kun je stagelopen bij ons.

Direct aan de slag?