Dé partner voor de installateur

ons aanboddirect contact

Bekijk ons volledig elektrische assortiment

VHS is jouw vertrouwde en flexibele partner voor de verhuur van hoogwerkers, liften, steigers en meer. Ons aanbod is divers en alle producten voldoen aan de laatste normen en veiligheidseisen. Bekijk ons volledige assortiment hieronder.

Wil je direct de beschikbaarheid
van producten checken?
Neem contact op!

Bekijk hier onze
volledige assortiment:

Advies op maat?

Heb je een vraag, of een uitdagende klus en wil je even overleggen met één van onze medewerkers? Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Advies op maat?

Heb je een vraag, of een uitdagende klus en wil je even overleggen met één van onze medewerkers?
Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Partner uit de praktijk

Door onze ervaring in de installatietechniek aan de ventilatiekant, kunnen wij ook bij de afdeling verhuur hier het verschil in maken. Wij weten hoe de branche en de projecten werken en kunnen onze opdrachtgevers hierdoor van het juiste advies voorzien. Het is ook niet gek dat ons klantenbestand voor 90% bestaat uit installateurs. We weten wat er nodig is en snappen wat er gevraagd wordt. We adviseren en denken mee vanaf de planning tot aan de chauffeur op locatie. Daarnaast komen wij de gemaakte afspraken altijd na.

Elektrisch machinepark

Sinds de start van ons bedrijf voeren wij al een volledig elektrisch assortiment binnen onze afdeling verhuur. Dit is en blijft de toekomst. Nu de vraag naar grotere elektrische hoogwerkers stijgt, en onze leveranciers hier zo snel mogelijk antwoord op proberen te geven, groeien wij ook daarin mee. Op ons bedrijfspand liggen vanaf januari 2023 maar liefst 850 zonnepanelen, waarmee wij ons volledige machinepark kunnen opladen. Door al onze initiatieven kunnen we voorop blijven lopen op het gebied van duurzaamheid.

Veiligheid voorop

Bij VHS is continu onderhoud één van de belangrijkste factoren om de veiligheid te allen tijde te kunnen waarborgen. Na elk project worden onze materialen onderhouden, voordat ze doorgaan naar een volgende klus. Daarnaast adviseren wij altijd over het gebruik en de bediening van ons materieel en bieden we diverse hulpmiddelen aan die de veiligheid bevorderen. Dit doen we voor de veiligheid van onze klanten én onze medewerkers.

Uiteraard is ons team VCA-gecertificeerd, maar we doen daarnaast nog veel meer. Denk hierbij aan heftruckcertificaten, hoogwerkercertificaten en diverse andere relevante interne opleidingen.

actueel

Altijd op de hoogte bij VHS!

Verhuur

Helaas, te laat!

Vers van de pers maar deze Sinoboom AB16EJ+ is reeds verhuurd. Uiteraard bedoelen we ons nieuwste aanwinst, schaal 1:1 😉 Deze nieuwe...

lees verder

Verhuur

Nieuwe klant!

WL Techniek is momenteel bezig met het aanleggen van het datanetwerk in een nieuw logistiek centrum in Moerdijk. Hierbij gebruiken ze volledig...

lees verder

Verhuur

Mooi plaatje!

Altijd leuk om van onze enthousiaste chauffeurs mooie foto’s te krijgen en deze te posten. En zeker wanneer wij ‘dé partner voor de installateur’...

lees verder

partners aan
het woord

“Vanuit Vink Systemen hebben we aan VHS al jaren lang een zeer betrouwbare partner in het faciliteren van materieel. Dit helpt ons enorm met de voortgang en veiligheid op onze projecten.

Deze mannen staan dag en nacht voor ons klaar met veilige oplossingen, en schakelen zeer snel als dat noodzakelijk is.”

 

Marco Ruitenbeek
Manager Projecten

“Fijne en leuke club met mensen die altijd bereid zijn te helpen en mee te denken!

Wij zijn erg tevreden over de flexibiliteit en de kennis die VHS ons kan bieden.”

 

Lisa Bredewoud
Project coördinator
VST Fire Solutions

“De teamleden van de verhuurafdeling van VHS zou ik willen omschrijven als welwillende en proactieve medewerkers met aandacht voor de klant!”

 

Dylan Ravestein
Projectleider
MUR conditioning

“VHS verhuur is voor ons de ideale partij om onze klimmaterialen en hoogwerkers te huren. Korte lijnen, snelle leveringen, het meedenken met vraagstukken en de persoonlijke aandacht geven hierin voor ons de doorslag om samen te werken.”

 

Edwin de Leeuw
VGM-fuctionaris
Schilt bedrijven
“We zijn zeer tevreden over de felxibiliteit van VHS. Vandaag bellen, morgen in huis/op locatie! Hierdoor kunnen. wijsnel schakelen en onze werkzaamheden uitvoeren.”

 

Richard van ’t Riet
Projectmanager
Warmtebouw

“Van Weerdenburg Electrotechniek BV heeft jaarlijks veel projecten waar hoogwerkers bij nodig zijn. Wij maken daarom veel gebruik van de hoogwerkers van VHS. Door een prettige communciatie, korte lijnen, flexibiliteit en indien nodig maatwerk op locatie, is VHS een prettige partner om mee samen te werken.”

 

Raymond van Weerdenburg
Van Weerdenburg Elektrotechniek

“Wij van Kromwijk Elektro vinden het prettig zaken te doen met VHS Ventilatie en Hoogwerksystemen, omdat ze ons op een snelle en corretie manier ontzorgen.”

 

Jos den Boer
Kromwijk Elektro

Een duurzame toekomst

Bij VHS gaat duurzaamheid verder dan alleen elektrische machines. Het gaat ook over de rest van de keten. Het minimaliseren van afvalstromen, het scheiden van afval en het minimaliseren van transportuitstoot; het draagt allemaal bij aan een duurzame bedrijfsvoering. Binnen VHS grijpen we elke kans aan om verder te verduurzamen. Vanaf begin 2023 beschikken wij over een gasloos pand, wat onze duurzame bedrijfsvoering alleen nog maar meer benadrukt.