over vhs

Wie zijn wij?

Ons familiebedrijf heeft een laagdrempelig karakter en een open cultuur. We hebben een gedreven team van vakmensen, dat het als een uitdaging ziet om de beste te zijn en te blijven. We hebben onderling een hechte band en staan voor elkaar klaar. En daar zijn we hartstikke trots op.

Wij voorzien onze klanten in de installatiebranche al jarenlang van advies op maat, in combinatie met de juiste producten. Dit doen wij binnen zeer uiteenlopende en complexe projecten. Wij voelen ons in alles partner van de installateur; door onze ervaring denken wij verder dan hetgeen gevraagd wordt. We schakelen snel, gaan geen uitdaging uit de weg en bekijken per situatie wat de beste oplossing is. Een soepele samenwerking tussen de opdrachtgever en onze ervaren vakmensen; dat is wat wij altijd nastreven

Vanaf 2023 werken we vanuit een gloednieuw pand, waarbij de focus nog meer komt te liggen op duurzaamheid en interne vooruitgang. We blijven ons ontwikkelen, waarbij het belangrijkste doel altijd blijft om mooie projecten te maken met een sterk team.

Duurzaamheid

Sinds de start van ons bedrijf voeren wij al een volledig elektrisch assortiment binnen onze afdeling verhuur. Dit is en blijft de toekomst. Nu de vraag naar grotere hoogwerkers stijgt en onze leveranciers hier zo snel mogelijk antwoord op proberen te geven, groeien wij daarin mee. Op ons bedrijfspand liggen vanaf januari 2023 maar liefst 850 zonnepanelen, waarmee wij ons volledige machinepark kunnen opladen.

Duurzaamheid gaat naar ons idee verder dan elektrische machines. Het gaat ook over de rest van de keten. Het minimaliseren van afvalstromen, het scheiden van afval en het minimaliseren van transportuitstoot; het draagt allemaal bij aan een duurzame bedrijfsvoering. Binnen VHS gaan we wat dat betreft heel ver.

Zo hebben wij al jarenlang een samenwerking met de Accucentrale: dit bedrijf faciliteert het afvoeren van kapotte of oude accu’s en de meeste hiervan worden ook nog voor 99% gerecycled. Onze denkwijze gaat dus verder dan alleen elektrische machines. Wij zijn hier constant mee bezig en we zullen ons hierin blijven door ontwikkelen. Vanaf begin 2023 beschikken wij over een gasloos pand, wat onze duurzame bedrijfsvoering alleen nog maar meer benadrukt.

Veiligheid voorop

Bij VHS is continu onderhoud één van de belangrijkste factoren om de veiligheid te allen tijde te kunnen waarborgen. Na elk project worden onze materialen onderhouden, voordat ze doorgaan naar een volgende klus. Daarnaast adviseren wij altijd over het gebruik en de bediening van ons materieel en bieden we diverse hulpmiddelen aan die de veiligheid bevorderen. Dit doen we voor de veiligheid van onze klanten én onze medewerkers.

Uiteraard is ons team VCA-gecertificeerd, maar we doen daarnaast nog veel meer. Denk hierbij aan heftruckcertificaten, hoogwerkercertificaten en diverse andere relevante interne opleidingen.

OPLEIDINGEN

Ambitie om de beste
te worden?

Kom werken bij VHS! Ons bedrijf groeit en daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe talenten die ons gezellige team willen komen versterken. Omdat wij een erkend leerbedrijf zijn, bieden we ook werk-leertrajecten aan én kun je stagelopen bij ons.

Direct aan de slag?

actueel

Altijd op de hoogte bij VHS!