werken en leren bij vhs

Ambitie om de beste te worden?

Kom werken bij VHS! Ons bedrijf groeit en daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe talenten die ons gezellige team willen komen versterken. Omdat wij een erkend leerbedrijf zijn, bieden we ook werk-leertrajecten aan én kun je stagelopen bij ons.

‘Werken of leren bij VHS? Het kan hier allemaal!’

Werken bij VHS

 

Vacatures

VHS (Verhuur) Chauffeur

Bij VHS Verhuur zijn wij op zoek naar een chauffeur die ons team kan komen versterken. Je dagen zullen bestaan uit het leveren van hoogwerkers steigers en diversen andere artikelen uit ons verhuur assortiment aan een breed klantenbestand.  Het is een baan waar je meerdere keren per dag contact hebt met klanten, jij bent dan ook ons beste visitekaartje. De dagen beginnen vroeg samen met je collega’s, maar je bent elke avond gewoon weer thuis voor het eten.

Vacatures

VHS (Verhuur) Service Monteur

Zie jij bij een technisch probleem juist een uitdaging? Dan zit je bij VHS Ventilatie en Hoogwerksystemen goed. Je taken zullen bestaan uit het onderhouden, repareren en reviseren van diversen hoogwerkers, zowel in de werkplaats als op locatie.

Vacatures

VHS (Ventilatietechniek) Hulpmonteur

Ga aan de slag als Hulpmonteur Luchtkanalen bij VHS Ventilatie & Hoogwerksystemen en werk jezelf op tot luchtbehandelingsexpert. In deze functie ga je assisteren bij het installeren en monteren van luchtbehandelingssystemen.

Vacatures

VHS (Verhuur) Commercieel medewerker binnendienst

VHS Verhuur is op zoek naar een enthousiaste ‘commercieel medewerker binnendienst’ met een proactieve houding. Tot jouw taken behoren het te woord staan van onze klanten, orders aanmaken, het inplannen van de chauffeurs en het adviseren van klanten betreft onze verhuur artikelen. Belangrijk hierin is dat je servicegericht te werk gaat en afspraken met de klanten nakomt.

Vacatures

VHS (Verhuur) Chef monteur

Ben jij die technische topper die denkt in oplossingen?  Voor onze nieuwe vestiging in Montfoort zijn wij op zoek naar een leiding gevende chef monteur welke de regie binnen onze werkplaats onder zijn hoede wil nemen.

Leren bij VHS

 

Geen beschikbare stages op dit moment.

Leren bij VHS

Certificaten
en trainingen

Via VHS kun je bij Ito je veiligheidscertificaat hoogwerker behalen. Daarnaast verzorgen wij zelf toolboxtrainingen over veilig werken op hoogte met klimmateriaal. We nodigen jouw team graag uit bij ons op locatie, maar je kunt ook een in-company training aanvragen. Lees hiernaast meer over de mogelijkheden.

Toolboxpakketten VHS

Toolboxpakketten VHS

Werkgevers moeten volgens de Arbowet werknemers doeltreffend voorlichten over het werk in relatie tot arbeidsomstandigheden. In het kader van VCA moet een bedrijf jaarlijks minstens tien toolboxmeetings houden. Een toolboxmeeting is een periodieke bijeenkomst, met...